noiembrie 15, 2011

Altfel

Să renunți la viață, să renunți, să invoci cerul și pământul, sfintele moaște, să te lași pradă hazardului

Eli Gîlcescu

3 comentarii:

  1. Ii urmaream pe toti acesti dansatori, cu infatisarea lor tinereasca, chiar daca era conventionala, cu chipuri intens pomadate, cu parul coafat perfect, stropit din belsug cu fixative, cu accesorii care sa le sustina corpul cat mai vertical, precum era bastonul…
    Daca m-ar intreba, azi, cineva, unde duce drumul tau, acum, as sti sa raspund – drumul meu este aici, chiar aici, in fata mea. Ma straduiesc sa trec prapastia dintre mine si aceasta lume minunata, lucind de tinerete, de speranta, de viitor.

    RăspundețiȘtergere
  2. CRETU IONEL SPUNEA: "Poate ca cei plecati, dupa o vreme, se vor intoarce si vor aduce cu ei, atmosfera, atitudinea, bunul simt, candoarea umana... si alte obiceiuri care aduc binele si vor reinstaura in tara asta un mediu in care acesti locuitori sa simta ca traiesc, sa nu mai fie intunecati de noroiul, acum existent. Ar fi bine cat mai repede sa se produca aceasta metamorfoza, pana nu cade de tot si pana nu vor veni altii sa ne populeze. Multumim pentru impartasire si, daca avem incredere in "efectul papion" , chiar si aceste relatari pot contribui la o schimbare! Numai bine acolo si sa reveniti cu forte!"

    RăspundețiȘtergere
  3. Manuela Arghiriu Ce bine ca te simti bine. Atit pentru tine cit si pentru toti cei dragi tie.

    RăspundețiȘtergere