ianuarie 01, 2022

Urări

Hirza C. Valentin 

Cu Valentin la Spitalul Universitar Bucuresti

Cu drag, va urez un călduros La mulți ani! 
Amintirile de pe băncile scolii și dragostea oferita de dvs, în timpul orelor sunt cel mai frumos cadou pe care mi l-ati oferit. Mulțumesc și petrecere frumoasă, alături de cei dragi.

Când își mai aduce cineva aminte de mine, îmi dă o stare de bine, o mângâiere, iar undeva în ecou, nume, amintiri. Mulțumesc, Valentin! Anul 2022 să fie blând și sincer pentru familia ta! 

Cum îmi amintesc de un copil trist, parcă bântuit de complexe, de suferință, chiar un handicap, dar neîntrecută în cititul de-a-ndoaselea. Și ce repede. Ai nevoie de multe exerciții s-o ajungi pe Mariana P.

Eli Gîlcescu

1.01.22

4 comentarii:

  1. C.D.N.
    La Mulți Ani, cu armonie, sănătate și bunăstare sufletească!

    RăspundețiȘtergere
  2. Alina S
    La multi ani frumosi si buni, cu multa sanatate! Ati fost si sunteti in continuare atat de frumoasa si atat de minunata! Asa sa ramaneti si va bucure viata cu tot ce e mai frumos si sa va bucurati de toti cei dragi, de copii si de nepoti. Va imbratisez cu drag

    RăspundețiȘtergere
  3. Nelu B
    La mulți ani cu sănătate și multă fericire cu ocazia împlinirii unei frumoase vârste, stimată și distinsă prietenă. Multe realizări și multe bucurii vă doresc, alături de cei dragi. Un An Nou Fericit și Sărbători binecuvântate. Cu respect și prețuire …

    RăspundețiȘtergere
  4. Rodica Siculan
    La mulți ani frumoși și binecuvântați cu sănătate, fericire, belșug și armonie, bucurii, zâmbete și împliniri alături de cei dragi! Aniversare fericită și un An Nou mai bun și mai prosper!

    RăspundețiȘtergere