decembrie 02, 2020

Vrei să fii soția mea?

Video 1 Decembrie, pe partie | stiri.tvr.ro - Site-ul de stiri al TVR

Sărbătoare pe pârtie pentru turiștii care au petrecut Ziua Națională la munte. Vreme frumoasă, zăpadă și peisaje numai bune de imortalizat și împărtășit pe internet. Și chiar cadrul de poveste perfect pentru... o cerere în căsătorie.

Un zbor în premieră cu parapanta la Poiana Brașov i-a adus unei tinere o supriză mai mare decât se aștepta. Emoții la înălțime și întrebarea: „Vrei să fii soția mea?“

A fost zăpadă ca-n povești la Poiana Brașov așa că toată lumea s-a întrecut în fotografii. Și tricolorul a apărut în multe dintre ele.

Pârtiile sunt încă în pregătiri pentru noul sezonul de schi. De câteva zile au fost pornite tunurile de zăpadă. Telegondola funcționează cu cabinele cu geamurile deschise și ocupate la jumătate din capacitate. Restaurantele sunt închise la interior, iar polițiștii și jandarmii verifică dacă toata lumea poartă masca de protecție.

Munți de zăpadă i-au așteptat pe turiști și la Predeal. Pârtia a fost numai bună de săniuș dar administratorii îi așteaptă și pe schiori în curând.

Imediat dupa prânz, mulți s-au grăbit să plece spre casă, așa că DN1 s-a aglomerat pe sensul spre Capitală.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu